keyboard_arrow_right
69

Massör karlstad montra thai massage

till traditionell kinesisk medicin. Medför djup avspänning, historik, ursprunget till den thailändska kommer till största delen från Indien, Tibet och Kina för ungefär 2500 år sedan. Det är som en form av passiv yoga, några kallar det yoga för lata. Tack för ditt meddelande. Balans mellan kropp, sinne och själ. Wikipediafoton från närområdet, wikipedia, branscher, massage.

Massör karlstad montra thai massage - Karlstad Thaimassage

Stärkande för kroppens funktioner, styrker blod och körtelcirkulation Öppnar upp blockarade områder i kroppen. Suda personal, vällkomna till Karlstad Thaimassage. Ni kan ringa, smsa eller maila för tidsbokning. Salongen är öppen måndag -fredag kl 11-20 sista bokning och drop in. Ingenting görs bråttom, det är inga plötsliga förändringar i rytm eller hastighet. Denna salong har endast vanling massage. Vi finns på Brogatan 14 mitt emot sundstatjärnen i Sundsta. De få kvarvarande texterna var bokstavligen ristade i sten år 1832 när kung Rama III placerade dessa i väggarna till buddisttemplet Wat Pho i Bangkok. Du ligger på en madrass på golvet.

Videos

Bangbros - Brown Bunnies Dani Dolce Payback For The Peeper (bkb15365).

Massör karlstad montra thai massage - Deeya

Genom att hålla både kroppen och sinnet fri från stress och spänningar mår du bättre och blir mer vital. Tekniken med att trycka på vissa punkter och sedan sträcka ut muskler och leder gör att flöden släpps loss och energier kan vandra fritt. Visa större karta, karlstad Thaimassage finns även på 1 annan adress. Sedan 2004 erbjuder vi genuin thailändsk massage i Karlstad av certifierade massörer från Wat po templet i Bangkok. I Thailand har man länge vetat om att de vanligaste orsakerna bakom muskelsmärtor, värk och orörlighet är ett resultat av att musklerna kortas under påverkan av spänningar. Styrker och föryngar kroppen och sinnet. Metoden gör att regelbunden thaimassage sträcker ut leder och muskler till massör karlstad montra thai massage deras normala viloläge och det påverkar hela kroppen att må bättre. Förbättrar matsmältningen Ökar smidighet och rörlighet, förebygger kroppsliga besvär, styrker nervsystemet. De flesta av de antika medicinska texterna blev förstörda 1776 när burmaneserna invarderade Siam (nuvarande Thailand). Så kom och upplev en riktigt skön och rofylld stund i en avkopplande miljö inspirerat från Thailand med både dofter och musik. Välkomna att skriva i vår, gästbok! Traditionen har till största delen muntligen gått i arv från lärare till elev, ofta inom familjen. Klädsel för massage finns att tillgå i lokalen. Vår lokal är nära centralt men med ett lugnt läge.

Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *