Új jelszó kérése
Kategóriák
Facebook követőim
Házhozszállítás

Önéletrajz

Engedje meg, hogy bemutatkozzam:
Gereczné Deák Zsuzsanna szegedi üvegműves, tiffany üveg készítő vagyok.

1976. szeptemberében láttam meg a napvilágot ikertestvéremmel együtt, egy sokgyermekes családban. Ahol a jókedv és a kreatív gondolkodás szinte mindennapos volt. Nagyon szerettem már kislány koromban is rajzolni, és akkor még nem tudatos térbeli ábrázolásaimmal, hamar kitűntem kortársaim közül.


1995. óta foglalkozom díszüvegezéssel, tiffany üveg készítéssel. Szegeden a Szilánk Glass Company grafikusaként ismerkedtem meg ezzel a csodálatosan sokszínű anyaggal az üveggel. Nagyon sokat tanultam Székesfehérváron a Jüllich Glas Holding díszüveges részleg vezetőjeként. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy ennél a két cégnél éveket tölthettem el. Az elmúlt évtizedek során több nagyvárost (Szeged, Nagykanizsa, Székesfehérvár, Kalocsa, Budapest stb…) és települést sikerült gazdagítanom munkáimmal. Részt vettem restaurációs munkákban is (szegedi Zsinagóga, budapesti banki épület). Számos otthont, modern templomot, hotelt, éttermet színesítve.

1999.-töl lakberendezőként még nagyobb szakmai ismerettel rendelkezve szolgálom ki ügyfeleimet, megbízóimat.

2000-ben egy új technológiával bővítettem tudásomat, az üveg kemencében való megformálásával. Lehetővé tette nekem ez a technológia, hogy egyedi, formatervezett dísz- és használati tárgyakat készítsek. Ettől az évtől gyártok asztalokat, tálakat, vázákat; cégeknek reprezentációs anyagokat.

 

2016. Szeptembere óta SZTE JGYPK Síküveg Szakirány hallgatója vagyok.

Az általam készített ajándéktárgyak megvásárolhatóak az Ország több területén, és közvetlenül tőlem, személyesen vagy webáruházon keresztül.

Kérem, tekintse meg széles termékkínálatomat és színes munkáimat. Ha érdeklődését felkeltettem keressen bizalommal.

Tisztelettel: Gereczné Deák Zsuzsanna üvegműves

Az alábbi weboldalamon megtekintheti egyéb díszüveg munkáimat:

www.deakdesign.hu

+3670 948 88 99

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.